maanantai 18. maaliskuuta 2013

Vapaa viikonloppu

Kävin mielenkiintoisen keskustelun vapaan viikonlopun käsitteestä lauantaina. Mulle käsistys vapaa viikonloppu tarkoittaa sitä, ettei tarvitse mennä töihin ja saa nukkua omassa sängyssä : ) Ja voin kertoa, että tälläisiä sattuu vain muutaman kerran vuodessa.

Mutta siis nyt sellainen meille suotiin ja me käytettiin ihanan aurinkoinen sää hyödyksemme : )

Lauantaina oltiin kuokkimassa hakutreeneissä. Oli kyllä opettavasta nähdä erilaisia koiria ja eri koulutusvaiheessa olevia koiria. Ihanaa oli viettää aamupäivä auringossa ulkona ja koirien kanssa. Sansa teki parkkiksella neljä ilmaisua irtorullalla. Pyysin sitä nyt suoraan sivulle rullan kanssa ja toimi hyvin. Pari kertaa pudotti rullan siihen sivulle, mutta se ei oo ongelma. Muutenkin toimi hyvin. Vieras paikka tai vieraat maalimiehet ei olleen ongelma. Tokon palkattomuustreeni on tuonut vaan mukanaan taas lelun omimisongelmaa, mutta ratkaisuna tähän on vaan leikkimiseen panostaminen. Sansa leikkii kyllä ihmisenkin kanssa, kunhan ihminen vaan on aktiivinen.

Sunnuntaina oltiin sitten vaan pitkällä lenkillä Sansan parhaan kaverin Simba-labbiksen kanssa ja voin kyllä sanoa, että sielu lepäsi kun ihanassa aurinkoisessa aamussa katseltiin kun 2h koirat juoksivat, leikkivät ja painivat lumihangessa. Lopuksi päättivät vielä leikkia Simban hihnalla, josta Emma nappasi videopätkän http://www.youtube.com/watch?v=U4kdFTa3ysM&feature=player_embedded

Näiden lisäksi viikonloppuun mahtui kasa kouluhommia, partiohommia, hoitokoira, yhdet tuparit ja käynti Heurekan Body Worlds näyttelyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti