lauantai 15. helmikuuta 2014

Talvihakua

Me ollaan Sansan kanssa olleet aika laiskoja tässä alkuvuodesta. Ollaan vaan enimmäkseen lenkkeilty ja treenailtu aika hiljaksiin.

Toko: Tokoa on tehty pari kertaa kunnolla ja lukuisia kauko- ja tunnaritreenejä sisällä. Tunnarit paranee vähitellen ja kaukot myös. Kaukot ainakin taitaa olla aikamoinen ikuisuusprojekti.

Aksa: Aksatreeneissä on käyty ja myös pari kertaa omatoimitreenaamassa. Puomin kontaktia on vähän mietitty uudelleen. Muuten on ollut kivaa, eihän me mitään hyviä olla, mutta kehitystä tapahtuu tässäkin : )

Haku: Tänään päästiin talvihakuilemaan ja Sansa ainakin oli niin innoissaan, ettei meinannut oikeen tietää miten päin olisi ja ratkaisi asian juoksemalla lujempaa kuin koskaan. Tänään pidin lupaukseni ja ei enää hinkattu suoria vaan tehtiin ihan kunnon treeni tyhjän kanssa. Ja aivan täydellinen se tyhjä olikin <3 Jalat veivät yhdellä pistolla vähän lujempaa kuin nenä toimi, mutta kaikkiaan tämä treeni antoi hyvää uskoa taas siihen, että kyllä me tällä kaudella voitaisiin ihan kokeeseenkin uskaltautua. Kyllä haku vaan on meidän juttu, tykätään molemmat vaan niin paljon.

Käytiin myös vetohiihtoa testaamassa yksi päivä kun vielä oli pellolla lunta. Hauskaa oli, joskin emännän pitäisi ehkä hieman kohottaa kuntoa ja vaikkapa opetella hiihtämään. Nyt me käperrytään takaisin peiton alle lämmittelemään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti