lauantai 18. tammikuuta 2014

Alkuvuoden treenejä

Blogin puolella on ollut hiljaista, mutta kyllä me täällä on puuhailtu yhtä ja toistakin.

Ensimmäiseksi saatiin tulokset tutkimusprojektista, johon osallistuttiin joulukuussa. Tuloksina Sansa oli fysioterapeutin polvitutkimuksissa terve, askelvoimamatolla nähtiin pieni varausero enemmän oikealle. Tämä oli normaalirajoissa kuitenkin. Röntgenkuvat olivat puhtaat kaikinpuolin.

Tokoa on tehty varmasti eniten. Käytiin myös Nuorten koirien tokoringin koulutuksessa, jossa kouluttajana oli Heidi Pesonen. Saatiin paljon uusia vinkkejä niin oman kuin muidenkin vuorojen treeneistä. Voittajan liikkeitä on lähdetty treenaamaan aktiivisesti ja on me jotain EVL-juttujakin otettu aktiivisemmin ohjelmaan mukaan. Suurimmat murheet ovat ehdottomasti tunnarissa. Sansa on todella epälooginen ja olen vahingossa saanut sen paineistumaan tunnarista, vaikka se selkeästi on tehtävänä sille helppo. Ongelmaa yritetään korjata itsevarmuuden kohottamisella (ja palkan kuntoon laittamisella). Vireeseen pitää myös kiinnittää huomiota. Toinen ongelma on ollut ruudussa, mutta koulutuksessa saatiin siihen hyviä vinkkejä ja suunta näyttää hyvältä.

Hakuakin on päästy treenailemaan ja nyt on nostettu kissa pöydälle ja korjattu rullanluovutukset kuntoon. Tänään treeneissä tulivat kaikki 4 kauniisti käteen : ) Pistojen suoruutta ja oikomista on myös koitettu treenata. Jos pakkaset antaa myöden ja päästään treenaamaan vielä niin seuraavaksi otetaan taas tyhjiä ohjelmistoon mukaan.

Yksi jälkikin käytiin tekemässä ja aika kivasti meni 500m 6 keppiä, joista kaikki nousi, joten toivotaan, että emäntä saa itsestään irti tänä vuonna viime vuotta enemmän ja päästään ehkä jopa kisaamaan.

Aksasta on pidetty nollan jälkeen taukoa ja maanantaina palataan sorvin ääreen. Opiskelijan rahat on vähän tiukilla, joten kisaamista mietitään kun saadaan joulun ajan palkat : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti