tiistai 9. lokakuuta 2012

Onni on lämmin halli

Joo eli taas on hakuiltu ja aksailtu. On me vähän tokoakin tehty.

Hakuilut etenee hyvin. Avuilla Sansa menee jo melkein sinne 50m helpossa maastossa. Ollaan otettu nyt myös pari niitä valmiita ja hyvin on sujuneet. Viime treeneissä otetiin jänis n. 10m ja keskilinjalla kyllä selvästi näki, kun Sansa nosti nenää ja sai hajun. Kovasti odotellaan rullia saapuviksi niin päästään sitä ilmaisua tekemään.

Tokossa on hinkattu sisällä (koska ulkona on märkää, kylmää, ikävää ja hakutreeneissä kastuu ihan tarpeeksi) eteentuloa ja seuraamaan lähtöä. Molemmat alkaa olla jo aikas hyviä.

Tänään oli jo toinen aksakerta ja hämmästyin kyllä koiran oppimiskyvystä. Tehtiin rengasta, pituutta, keppejä, puomia ja putki-hyppy ympyrää. Rengas oli Sansalle helppo, pituus haki vähän mutta sivuille laitetut siivekkeet auttoivat. Keppejä tehtiin verkoilla kahta väliä. Tämä oli ehkä haastavinta, mutta eiköhän sekin siitä kun vaan saa paljon toistoja. Puomilla tuli taas esiin Sansasta puuttuva itsesuojeluvaisto... Se juoksi jo ensimmäisellä kerralla niin lujaa kuin jaloistaan pääsi. Putosi sitten alasmenon puolestavälistä. laitettiin sitten nameja, jotka vähän hidastivat. Kontaktit pitäisi nyt vaan saada tehtyä niin olisi kontaktiesteiden treenaamisessa jotain järkeä. Kahden hypyn, pituuden ja kahden putken U-muotoinen sarjakin onnistui hyvin, kunhan saatiin pituus kuntoon.

Oli se vaan kivaa treenata sisällä lämpimässä ja valaistussa hallissa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti