keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Eka aksakerta ja hakuiluja

Me on hakuiltu muutama kerta tässä tällä ja viime viikolla. Huomioitavaa näissä on: Sansa käyttää nenäänsä hyvin ja uskaltaa jo mennä ilman apujakin etsimään maalimiestä, Sansa eteni haamun avulla jo n. 50m ja rullat on tilattu Ipanapalle, niitä ruvetaan testaamaan kunhan saapuvat.

Eilen oltiin ensimmäisissä aksatreeneissä ja en ollut tunnistaa koiraani... Vauhtia ei ainakaan puutu mun makuuni. Tehtiin putkea, hyppyjä ja A-esteelle kiivettiin kahdesti. Kokeiltiin myös valssia ja putken kanssa toimi hyvin. Hypyillä vähän haastavampaa, Sansa oli aina mun selän takana. Sansa rakastui putkeen. Sinne oli päästävä vaikka mistä.

Pakko on myös jakaa maailman älykkäintä koirarotua edustavan Sansan tämänpäiväinen älynväläys. Treenikaverin autossa on ihan kunnolliset kaksi ovellista koirahäkkiä ja Sansa matkustaa mukana treeneihin. Tänään sitten oli takakontti auki, mutta häkit kiinni. Omatoiminen koirani ajattelee hypätä kyytiin, mutta päätyy apinana roikkumaan häkin oveen... Oli siinä naurussa pitelemistä. Ja Sansaa nolotti.

3 kommenttia:

 1. Mistä tilasit rullat? Mie en oo vielä edes alkanut etsimään... Pitäisi kai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden kaverin kautta tilasin (jos ihan rehellisiä ollaan niin en edes tiedä mistä). Joku kaverin tuttu tekee itse rullia. Saas nähdä saadaanko me niillä mitään aikaan.

   Poista
 2. Vielä tähän maailman älykkäimpään rotuun.
  Viime yönä se keksi, kuinka ihan hiljaa voi taputella kaverin kirsun edessä tassuillaa ja saada kaveri puhahtelemaan. Kaveri joutu nukkumaan keittiöön portin taa ja alko pillittämään. 5.30 vein ne pissalle ja aattelin, että sitten unia jatketaan. Haaveeks jäi. Silloin virkisty myös Lyyli tyttönen ja leikki ei ollut enää hiljaista, yksi murahteli, yksi hautautui tyynyjen alle tuoliin ja kaks paino minkä jaloistaan pääsivät. Siis vaatteet niskaan ja pihalle. 6.15 olikin sitten jo aamuruoka ja sitten nukkumaan...toisin kävi, hurmuri istui sängyn vieressä ja nökki nenällään.
  Sansa siis hurmaa, haastaa ja tuumaa, tuumaa kui veis seuraavan haasteensa läpi.
  Hurmaava pikkuneiti ja paikkansa laumassa löytänyt.
  Sansa viihtyy hyvin täällä maallakin, vaikka täällä ollaan vain villeinä ja vapaina.
  Äiti

  VastaaPoista