tiistai 11. joulukuuta 2012

Helppo otus

Me ollaan vähän lomailtu treenisaralla kun oltiin mun harjoittelun takia Turussa. Yksi jälki ehdittiin käydä ajamassa ennen kuin lumi esti sellaiset haaveet. Pieniä tottisjuttuja ollaan tehty, mutta muuten on vaan oltu ja leikitty lumessa.

Sansa on kyllä vaan niin ihana, kun sen voi viedä mihin tahansa ja se on kuin kotonaan. Se tulee toimeen kaikkien kanssa. Vähän sille on tullut epäluuloja ja joitain ihmisiä pitää ensin katsella vähän kauempaa. Erityisesti Sansa ei pidä, jos ihminen lähestyy sitä kovin aktiivisesti. Pitänee ottaa tämä treenin alle ajatellen juoksutarkastuksia ja luoksepäästävyyttä. Aina en oikein itsekään tajua, kuka nyt sitten on kiva ja kuka epäilyttävä. Koska välillä Sansa oikein ryntää vieraan ihmisen luokse rapsutettavaksi ja joku toinen taas voi olla todella epäilyttävä. Mutta ei tämä siis mikään suuri ongelma ole, suurin osa ihmisistä on kivoja kuitenkin.

Turussa asuttiin yhden kaverini pienessä yksiössä, eikä Sansalla ollut mitään ongelmaa sopeutua sinne. Samaten itsenäisyyspäivänä käytiin opiskelijakommuunissa katsomassa Linnanjuhlia. Täälläkin Sansa hetken tutkittuaan asettui telkkarin eteen matolle nukkumaan.

Me jatketaan ainkin osittain lomailua nyt jouluna kun mennään äidille Tampereelle. Sitä ennen olisi vielä kahdet agilitytreenit ja kotitottista toki jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti