maanantai 7. tammikuuta 2013

Suunnitelmia

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Me vietettiin Sansan kanssa ihanat kolme viikkoa joululomaa. Yhtenä päivänä saatiin sitä kuvattuakin, joten kuvia on tiedossa jossain vaiheessa. Jouluna Sansa sai myös murrettua kaksi yläetuhammastaan, jotka poistettiin välipäivinä.

Sain vihdoin myös tehtyä meille treenisuunnitelman. Kevättalven aikana on kolme isoa projektia: Tokon alokkaan liikkeet, haun ilmaisu ja jäljen kepit. Näistä erityisesti nyt keskitytään tokoon, mikä on jäänyt ihan liian vähälle treenille syksyllä.

Tavoitteita olen miettinyt tällä vuodelle ja ne ovat tässä:
1. Ensi uutena vuotena olen edelleen sitä mieltä, että mulla on maailman ihanin koira.
2. Sansa saisi viettää vuoden terveenä ilman suurempia tapaturmia. Tämä voi osoittautua vaikeimmaksi itsesuojeluvaiston puutteen vuoksi... Luusto käydään kuvauttamassa keväällä/alkukesästä.
3. Tokosta ALO1-tulos ja hyväksytty BH
4. Treenataan agilityä säännöllisesti. Käydään möllikisoissa.
5. Kesäkaudella treenataan jälkeä ja hakua säännöllisesti kuukauden katkoa lukuunottamatta. Haussa saadaan ilmaisu valmiiksi. Jäljellä kepit opetettua.
6. Jos jaksan niin koitetaan käydä metsästämässä loppukesällä näyttelystä sitä H:ta, mä haluaisin juhlia mahdollista valioitumista kokeessa, en myöhemmin näyttelykehässä : )
7. Vietetään koko vuosi nauttien toistemme seurasta.

Tällä viikolla jatkuvat taas agilitytreenit ja aloitetaan Dobo-kurssi, ensimmäistä juoksua odotellaan edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti