sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sansalle hyvä viikko

Kannatti tulla viikoksi kotiin joulun ja harjoittelun välissä. Ainakin Sansa on tykännyt, koska viikon saldona on aksatreenit, Dobo-kurssikerta, 2 ilmaisutreeniä haussa, tottistreenit ja 5 lenkkiä koirakavereiden kanssa. Kiitos kaikille lenkkiseurasta!

Aksassa treenit ei menneet kehuttavasti, mutta siksihän sitä treenataan. Mulla on vaan sellanen olo, että oon lähinnä norsu posliinikaupassa... Mutta treenihän siihen toivottavasti auttaa : ) Valssit sentään sujui jo kohtalaisesti. Persjätöt ei sitten ollenkaan. Pitäisi kokeilla näitä metsäaksassa.

Ilmaisutreeneissä otettiin "umppareita" siis niin, että maalimies oli kokonaan pressun sisässä ja Sansan piti vähän etsiä rullaa. Ihan ei mennyt heti jakeluun, mutta motivoituneesti teki töitä ja edistystä tapahtui.

Tottista treenattiin kerran kentällä ja joka päivä on tehty kotona pieni setti. Edistystä tapahtuu ja virheitä myös : ) Ei tosin mitään vakavia virheitä (tai ainakaan ne eivät ole vielä osoittautuneet sellaisiksi).

Dobo oli ihan mielenkiintoista ja varmasti tekee hyvää koiran lihaksistolle. Lisäksi kurssilla opeteltiin venyttelemään koiraa. Ja koska Doboon kuuluu myös vain ohjaajan tekemiä liikkeitä, tuli Sansalle hyvää paikkamakuu treeniä.

Ihaninta viikossa on kuitenkin ollut ulkoilun määrä. Ollaan tehty pitkiä lenkkejä valoisan aikaan ja ainakin eilen myös ihanassa säässä.

Tänään lähdetäänkin taas harjoitteluun, mutta eiköhän ainakin kotitokot jatku ja Doboon aiotaan ehtiä sieltäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti