perjantai 1. helmikuuta 2013

Talvitokoa

Koska lupaus ALO1 on saavutettava ja koska oon saanut jonkinlaisen tokoinnostuksen niin tänäänkin suunnattiin koulun jälkeen Eviran parkkikselle tokoilemaan. Seurana Simba ja Emma. Ihan ensin täytyy ylistää Sansan yleisen käyttäytymisen parantumista. odotteli omaa vuoroaan tosi nätisti ei ollut ollenkaan sellainen tunne, että se mihinkään sinkoisi missään vaiheessa. Vaikka Simba otti ruutuun juoksuja palloille niin silti Sansa pysyi paikoillaan joskin vähän vinkaisi. Sansa oli kyllä hämäykseksi remmissä, joka oli kiinni treenirepussa : )

Aloitettiin paikkamakuulla. Kävin palkkaamassa välissä ja piilossakin käväisin. Meni alunperinkin vähän vinoon ja etutassut tosi erilleen, mutta piti sen asennon koko makuun ajan. Tämä oli tosi hyvä.

Me aloitettiin tekeminen ja tehtiin sivulletuloja ja seuraamista. Vähän Sansa otti Emmasta häiriötä, mutta muuten ihan ok. Seuraaminen oli kuulemma ihan nättiä, mutta Sansa odottaa palkkaa neljän askeleen jälkeen... Pitää siis vaihdella vähän seuraamisten pituutta ja keskittyä myös omaan vasempaan käteen : ) Sitten tehtiin merkkejä, jotka oli tosi hienoja : ) Matkan pidentyminen vähän vaikeutti, mutta tähänkin onnistunut toisto. Luoksarissa oli vauhtia nyt vähän vähemmän, mutta myös pohja oli liukkaampi ja arvostan kyllä itsesuojeluvaiston hitusiakin tuossa koirassa. Palkkasin tämän ilman loppuasentoa ja otettiin niitä pari erikseen. Nää on vähän vaikeita kun en haluaisi hyväksyä vinoja, enkä kauas jääviä ja Sansa ottaa myös vähän painetta tässä. Nyt tehdään siis vain avuilla paljon. Otettiin myös jääviä, seisominen hyvä käsiavulla. Maahanmenossa olikin vähän ongelmia alkuun, mutta tästäkin saatiin hieno toisto.

Toisessa setissä otettiin pari ruutuun juoksua lelulle. Nää oli liukkaus huomioon ottaen hyviä. Sit kokeiltiin seuraamista. Tässä tyrin itse kun heitin ruutulelun pois ja Sansa jäi sitä kyttäämään. Huomautin ja saatiin jotakuinkin onnistunutta pätkää. Tehtiin taas pari merkkiä, toinen vähän vajaa ja toinen tosi hyvä. Otettiin myös yksi luoksari, jonka palkkasin suoraan.

Eka erä oli selkeästi toista parempi, koska kierrokset eivät olleen ihan niin kovat. Vireeseen saa siis kiinnittää huomiota. Kaikkiaan mulla on kyllä maailman paras treenikaveri, koska eihän treenaamisessa olis mitään järkeä, jos kaikki sujuisi aina ihan just oikein. Tässä on videota treeneistä. leikattu eri järjestykseen kun missä tehty : ) Kiitos Emma ja videokamera. http://www.youtube.com/watch?v=3WV330J9cnw&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti