lauantai 12. lokakuuta 2013

Kotiläksyjä tekemässä

Kun ohjatut aksatreenit on kahden viikon välein, on yritettävä pitää kiinni omatoimitreeneistä. Kotiläksyiksi ekoista ohjatuista treeneistä saatiin ainakin jaakotus ja takaaleikkaukset. Ennestään treenilistalla oli persjätöt ja kepit. Nyt on käyty tekemässä kolme omatoimitreeniä (okei: yksi omatoimitreeni ja kaksi Emmin koutsaus-treeniä : ) Kiitos!). Ekalla kerralla väännettiin keppejä, persjättöjä ja sitä jaakotusta. Kepit sujuivat vaihtelevasti, persjätöt eivät ollenkaan ja jaakotus onnistui mahtavasti kunhan vaan ajoitin sen oikein. Toisella kerralla tehtiin edelleen niitä keppejä ja kokeiltiin myös laittaa ohjurit kahteen viimeiseen väliin. Saatiin taas onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden lisäksi tehtiin Emmin suunnittelemaa persjättötreeniä, joka osoitti ainakin sen, että Sansa ei todellakaan osaa näitä. Mulla myös välähti, että persjättö pitää tehdä myös todella aikaisin, ja ettei sen ole tarkoituskaan kääntää koiraa paljoa. Lopulta saatiin ihan kivojakin onnistumisia.  Tänään käytiin kolmannen kerran ja ohjelmassa olivat edelleen ne kepit, joissa virheiden määrä on laskenut! Tehtiin viimeiseksi läksyksi jääneitä takaaleikkauksia, jotka sujuivat kohtalaisesti. Pienen veivaamisen jälkeen saatiin tosi kivojakin : ) Kokeiltiin myös vielä niitä persjättöjä, jotka oli edelleen kohtalaisia, joten edellisestä treenistä oli selkeästi hyötyä. Muistuteltiin mieleen myös rengasta, joka oli pitkän tauon jälkeen unohtunut, mutta muutaman kerran jälkeen muistui Sansalle hyvin mieleen. Laiska opiskelija voi siis ainakin sanoa rehellisesti, että aksakotiläksyt on tehty : ) (Ai, mitä pitäisikö neurologiaakin lukea vai?)

Hakuilemaan on päästy kahdesti viimeisen päivityksen jälkeen. Toinen treeni meni loistavasti ja sain oikein olla ylpeä mun taitavasta hakukoirasta. Täydet umpipiilot aiheuttivat näytöllä hieman ongelmaa, mutta kyllä Sansa moiset osasi ratkaista. Toisessa treenissä vähän turhaan ahnehdin ja aloitin tyhjältä pois tulemisen harjoittelun. Tehtiin siis niin, että maalimies suorapalkkasi ja kuljetti sen jälkeen Sansaa sivurajalla. Kutsuin Sansaan ja lähetin sen vastakkaiselle puolelle. Ensimmäisellä kerralla Sansa oli jotenkin ehkä lähdössä näytölle tai ainakin kovasti takaisin samalle maalimiehelle. Toisella kertaa se lähti kyllä, mutta jäi katsomaan ja kehotuksesta jatkoi. Kolmannella pistolla homma toimi hyvin : ) Olisi ehkä ollut fiksua ottaa pari suorapalkkatreeniä enemmän ennen näitä. Toisaalta selvisihän Sansa näinkin. Huomenna otetaan toinen vastaava treeni, ja jos ensi viikolla sitten uskaltauduttaisiin ottamaan meidän ihkaensimmäinen tyhjä...

Muuten on oltu aika laiskoja. Tokoa olen treenannut sisällä jonkin verran (tunnari ja kaukot) ja esineruutua kerran lenkillä... Voinee johtua tenteistä, lisensiaatintyön tutkielmasta, päivystyksistä, töistä, mun kuumetaudista jne. Aina ei vaan ehdi ja jaksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti