keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Suorapalkkojen sisäänajo

Sansa päätti mukavasti aloittaa juoksunsa ollessaan hoidossa kahden uroskoiran taloudessa. Samana päivänä se oli myös murtautunut aksakisoissa ulos kevythäkistä. Ilkeä pieni narttu. No treenaamistahan juoksut vähän hidastaa, mutta ollaan me ehditty tehdä jotain.

Maanantaina korkattiin uuden ryhmän aksatreenit ja mahtavaa oli. Aika haastavaa meille, mutta ei niin vaikeaa, että olisi luovuttaminen käynyt mielessä. Selväksi tuli, että meillä on molemmilla paljon opeteltavaa. Jo nyt opittiin kuitenkin molemmat uutta ja saatiin hyviä vinkkejä omatoimiharjoitteluun. Tuli sellainen olo, että tässä ryhmässä tullaan kehittymään huimasti, jos vaan saan raahauduttua omatoimitreenaamaan tarpeeksi usein. Oli myös mahtavaa katsella itseä taitavampien menoa, siitäkin oppi niin paljon. Meille ihan ennenkäyttämättömiä ohjauksia olivat jaakotus ja poispäinkäännös.

Tänään oltiin aamulla tenttiinlukupakoilemassa hakumetsässä. Jo muutaman viikon on ajatus suorapalkkojen sisäänajosta kytenyt mielessä ja nyt saatiin se tehtyä. Suorapalkoilla palkkana oli ruokaa ja ilmaisuilla lelut. Otin suoran ilmaisulla, etenevän suorapalkalla, suoran suorapalkalla ja viimeisenä suoran ilmaisulla. Suorapalkoilla Sansa oli kuulemma vähän hämmästyneen näköinen ja kovasti yritti lelua etsiä... Suorapalkkojen jälkeen ollut suora oli kuopassa noin 35 metrissä. Tämän paikantamiseen meni Sansalta kauan, mutta ilmaisu toimi hienosti suorapalkoista huolimatta. Näytölle mentiin myös ihmereittiä... Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä treeni : )

Nyt pitäisi varmaan palata takaisin tenttimateriaalin ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti