tiistai 31. joulukuuta 2013

Katsaus vuoteen 2013 ja tavoitteita vuodelle 2014

Vuodelle 2013 oli listannut seuraavanlaisia tavoitteita:

1. Ensi uutena vuotena olen edelleen sitä mieltä, että mulla on maailman ihanin koira.
  • Kyllä, onhan mun pieni ipanapani vaan niin ihana <3
2. Sansa saisi viettää vuoden terveenä ilman suurempia tapaturmia. Tämä voi osoittautua vaikeimmaksi itsesuojeluvaiston puutteen vuoksi... Luusto käydään kuvauttamassa keväällä/alkukesästä.
  • Suhteellisen terveenä on pysytty, yhdellä tassuhaavalla ja yhdellä äkäisellä mahapöpöllä on selvitty. Luusto kuvautettiin keväällä ja hyvältähän se näytti. Uudestaan kuvattiin tutkimusprojektissa polvet ja lonkat nyt joulukuussa ja niistä tuloksia odotellaan.
3. Tokosta ALO1-tulos ja hyväksytty BH
  • Saatiin tokosta ALO1 ja jopa ylitettiin itsemme AVO1. BH käytiin myös tekemässä.
4. Treenataan agilityä säännöllisesti. Käydään möllikisoissa.
  • Suhteellisen säännöllistä on treenailu ollut kesän taukoa lukuunottamatta. Edistystäkin on tullut huimasti ja tästä kiitosta erityisesti Markolle ja Emmille. Muutamissa möllikisoissa käytiin ja virallisiinkin kilpailuviettinen omistaja ipanapan vei ja 15 startilla saatiin jopa yksi nolla!
5. Kesäkaudella treenataan jälkeä ja hakua säännöllisesti kuukauden katkoa lukuunottamatta. Haussa saadaan ilmaisu valmiiksi. Jäljellä kepit opetettua.
  • Haun osalta tavoite täyttyi ja melkein ylittyikin, koska kesäkaudelle treenejä kertyi noin 50. Ilmaisu saatiin irtorullavaiheeseen, johon se tahallaan jätettiin.
  • Jäljen osalta jäättin kyllä tavoitteesta sillä kaudelle kertyi ihan yhden käden sormilla laskettava määrä jälkiä, kepit kyllä nousi niilläkin kohtuullisen varmasti
6. Jos jaksan niin koitetaan käydä metsästämässä loppukesällä näyttelystä sitä H:ta, mä haluaisin juhlia mahdollista valioitumista kokeessa, en myöhemmin näyttelykehässä : )
  • Yhteen näyttelyyn ilmoitin Sansan, mutta oman poissaoloni ajaksi, ja pienen arastelun ja "ruman" koiran takia HYL. Ensi vuonna uudestaan, prk...
7. Vietetään koko vuosi nauttien toistemme seurasta.
  • Näin me on tehty!
Vuonna 2014 tavoitellaan seuraavia:
1. Koitetaan tänäkin vuonna nauttia elämän riemusta ja pysyä terveinä.
2. Tokossa opetellaan isojen tyttöjen liikkeitä ja startataan voittajassa. Toivotaan VOI1 ja ehkä mahdollista starttia EVL:ssä. Halutaan oppia myös rentoutta kisoihin.
3. Agilityssä jatketaan treenamista ja toivottavasti kehittymistä. Tavoitteena nousta kakkosiin.
4. PK-puolella tavoitteena on se kisastartti. HK1 olisi aikas kiva, jos saadaan jatkettua aktiivista treenaamista niin loppukaudesta HK2 ei olisi mitenkään mahdoton. Mahdollisesti voisi miettiä myös joko jälkikisoja tai etsintäkoetta. Mutta ensisijaisesti tänäkin vuonna vietetään hauskoja metsätreenejä.
5. Kai se näyttely H:n metsästys jatkukoon ainakin yhdellä näyttelyllä.
6. Jatketaan Sansan kehonhallinnan kehittämistä ja kropan huoltoa temppujen, Doboilun ja säännöllisten fyssarikäyntien merkeissä.
7. Meidän kausi varmaan katkeaa jo syksyllä mun klinikkavuoteeni ja mahdollisiin mini-ipananpoihin : ) Sansalla siis tavoitteena olla jalostuskoira-ainesta ja pyöräyttää maailmaan terveitä ja ihania harrastuskoiran alkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti