lauantai 7. joulukuuta 2013

Yllätysviikko

Tällä viikolla on Ipanapa yllättänyt emäntänsä positiivisesti moneen kertaan.

Tiistaina oltiin hakuilemassa raunioradalla. Otettiin siis lähinnä umppareiden ilmaisua ja vaikeita piiloja muuten. Aika pätevä oli Sansa-eläin. Hyvin seurasi nenäänsä kummiin piiloihin ja ilmaisut toimi. Tosin taas oli rullantuonneissa ongelmaa. Tähän saatiin vinkki, että ehkä Sansalla vain on niin kiire näytölle, ettei se halua kääntää selkäänsä. Tiedä sitten. Mutta toisaalta Sansa juoksee usein oikealta mun ohi, joten koitetaan varmaan vielä vähän sekoittaa pakkaa ja opettaa oikealta kierto vasemmalle sivulle. Treenien jälkeen päästettiin koirat tutkimaan raunioita ja Sansa treenikaverin sanoin näytti Linnanmäelle päässeeltä lapselta pomppiessaan ja kiipeillessään siellä. Liukkaan muovisen putken päällä on hyvä taiteilla ja ihan hyvin metallilevylle voi hypätä korkealta.

Keskiviikkona oltiin koulun koirakerhon järjestämällä retkellä Hyvinkään koirakylpylään. Sansahan ei ensimmäisenä kesänä suostunut lähellekään vettä ja tänä kesänä sain sen juhannuksena uimaan juurin ja juuri. Odotukset eivät siis olleet kovin suuret, mutta Sansa päättikin yllättää mut. Yhden kerran uimaopettajan ja pelastusliivien kanssa menon jälkeen uiminen olikin kivaa ja loppuvuorosta ei tarvittu enää pelastusliivejä eikä edes lelua kun bc rakastui uimiseen. Hyvä homma sillä uiminen on niin hyvää liikuntaa urheilukoiralle.

Tänään kisattiin taas aksaa ja tänään mun keskittyminen ja Sansan taidot riittivät ensimmäisellä radalla voittonollan arvoisesti. Oli aika magee fiilis : ) Ensimmäinen LUVA! Palkinnoksi saatiin ihana punkkipehmolelu. Toisella radalla ei enää riittänyt mun keskittyminen... Erittäin kaoottinen HYL. Tässä video ensimmäisestä radasta http://www.youtube.com/watch?v=DyvW8IQ7aJ4&feature=youtu.be Kiitos Markolle kuvaamisesta ja tsempityksistä!

Nyt jäädään varmaan hausta ja aksakisoista tauolle. Hakua saatetaan tehdä talvella pari kertaa ja aksaa kisataan lisää ensi vuoden puolella. Tokossa jatketaan voittajaluokan liikkeiden opiskelua hiljakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti